tirsdag 18. november 2008

Jippi, vi lever:-)

Jada, vi lever fortsatt i beste velgående, hehe. Lite oppdatering her nå, men dagene bare flyr av sted i turbo-fart, lever i håpet om at det skal roe seg ned etter jul. Nå nærmer det seg med stormskritt at mamma skal overta huset, det gleder vi oss ti alle sammen. Har jo blitt noen turer ute i skogen og der kan en jo se litt av hvert, dette er ei rot-velte på Øståsen ved Jevnaker. Tom passer på at bikjene gjør det de skal og jeg flyr rundt med kamera, grei arbeidsfordeling syns nå jeg.
Her er Ragnhild i full sving med å blåse ut 7 lys på kaka, herregud så fort som tida går, syns ikke det var lenge siden ho ble født, 9. oktober er datoen. Unga blir større og større, men tante blir ikke en dag eldre.


Her er resultatet etter Alexander sin 5-årsdag, pappa Arild hadde kjøpt inn maling og fått tak i store skjorter så da var det bare å sette i gang for både store og små. Hele veggen i den ene stua ble så fint dekorert. Alexander har bursdag på den flotte datoen 2. oktober (jepp, han ble født på min bursdag).

Her er vi på tur med Karin, Cleo, Fanny og Tessa. Cleo og Fanny er flatcoated retrievere, Tessa er en super-tøff luzern, akkurat som Zelma. Vi slapp alle 4 jentene sammen og det gikk som en drøm hele turen. Været denne dagen var knall-fint, vi fikk nesten mars-følelse enda det var uti november. Må jo nesten si at det er ikke så mange av disse dyra som har fokus på fotografen, men det var jo litt av en prestasjon å få de til å sitte stille på likt alle sammen.




Her er vi ute på tur med bikjene, ser veldig mørkt ut, men det er midt på "lyse" dagen, var nok bålet som lyste mest denne dagen.
Tom er i full sving med å lage en sein frokost til seg og lunsj til meg, jeg må bare ha en blings på morran.
Lørdag 22 november er det stoooooor utstilling på Hamar og der skal både Zelma og Kasper i ilden, er litt spent på hvordan de "tøffe" dyra fikser å komma inn i den store bråkete hallen. Det er påmeldt 3 luzern, så vi har vel en ørliten sjanse.
Oppdatering og bilder kommer nok ganske sikkert.



Ingen kommentarer: