søndag 23. november 2008

Hamar 221108

Lørdag morgen putta vi Zelma og Kasper inn i bilen for å dra til Vikingskipet på Hamar og Norsk Vinner-utstilling. Vi var litt spente på hvordan så "tøffe" bikjer kom til å takle alle menneskene, bikjene og ikke minst bråket i den store hallen, men det gikk over all forventning, de var rolige og fine hele dagen. Her er Kasper og meg i fint driv i ringen; Tom meldte seg helt frivillig til å styre kameraet:-). Det ble mange runder, sånn er det når dommer Lars Omdal hadde med seg dommeraspirant Elin Normannseth.
Og så var jeg i gang med neste bikje, Zelma og jeg fikk nok like mange runder vi og jeg pusta og peste som et lokomotiv; på tide å jobbe med kondisen kanskje???


Her er en litt motvillig Kasper under fotografering hjemme i stua her:
Kritikken hans ble som følger: Passe stor, meget god type, godt hode, men en tanke flat i skallen, god hals. god rygg, flatt kryss, god front, god benstamme, gode poter, gode bevegelser, godt framvist, flott gemytt. 1 KVAL, 1 KONK fikk han.

Passe stor, meget god type, godt hode, men en tanke flat skalle, god hals, gode over- underlinjer, gode vinkler, noe løse albuer, noe trange bakbensbevegelser, gode farger, godt gemytt.
1 KVAL, 1 KONK, CK, 1 BTK, BIR. NORSK VINNER 2008
I gruppa nådde vi ikke opp, men moro var det å ha vært med der, masse pomp og prakt.
Zelma var sliten og lei og ville ikke så mye mer den dagen.
Vi dro fra Hamar med 2 "døde" luzernerstøvere i bilen, de sov hele veien hjem og syns nok det var godt å komma i hus og kunne nyte "friheten".



Ingen kommentarer: